Vælg det rigtige lærred til dit foto.

Canson lærred

…er det fineste lærred dit foto kan printes på. 2 kvalitets lærreder fra Canson på 395 gr. Et mat og et satin (halvblankt) fremstillet af 50% bomuld og polyester. Med en speciel teknik har Canson fremstillet et mere hvidt lærred uden brug af optisk blegemiddel (OBA), der kan gøre at billedet ændre farve under forskellige lysforhold og på lang sigt nedbryder billedet. Lærredets høje hvidhed betyder at dit foto på Canson lærred får de klareste farver. Helt fra de stærke rene farver til de fineste sarte pastel farver. Begge lærreder giver detaliered farvegengivelse, med fin gråbalance og optimal tegning i skygger og er vandresistente hvilket giver en mere robust overflade, men uden at de kan tørres over med en fugtig klud. Det er kun det coatede lærred der kan klare.

Mat Lærred – “husets lærred”

Mat lærred er fremstillet af bomuld og polyester med en naturlig hvid lærredsfarve. Et godt valg til billeder med stærke farver.
Det har en fin mat lærred struktur og er helt fri for reflekser fra belysningen. Er generelt velegenede til motiver uden store mørke partier eller store ens farvede flader uden detaljer.
Ved store mørke flader anbefales det, at lærredet bliver coatetes.
Ved at coate lærredet beskyttes lærred optimalt mod UV lys og det kan tørres over med en fugtig klud.

Foto på lærred

til professionelle fotografer, tegnere & grafikere, foto kunstnere og fotoentusiaster.

Foto, kunst og Giclée print i bedste kvalitet.

Printet med originalt blæk.

Alt kommer med

Kant på billedet bliver spejlet og brugt til ombuk på blindrammen så intet går tabt.

Valgfrit format

Der er næsten ingen mål der binder dig. Blindrammer i spring á 10 cm indtil 100x400 cm.
Special mål kan fremstilles.